Thu Feb 22 2024 09:00:25 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

Locuri de muncă Bone

Caut bonă în Ulmi (Dâmbovița County) - babysitting Ulmi (Dâmbovița County)

Babysits - Ulmi, Județul Dâmbovița

  Caut bonă în Ulmi (Dâmbovița County) pentru 1 copil, babysitting în Ulmi (Dâmbovița County). Familia noastră caută o dădacă de încredere care să aibă grijă de fetita noastra de 4ani. Avem nevoie de o dădacă care să se simtă confortabil cu animalele de companie și să facă niște treburi. De asemenea, am prefera pe cineva cu experiență .Nu ezitați să mă contactați pentru a face o programare..

  cu 3 zile în urmăneuvoo.com
  Vezi mai multe detalii

  Specialist Guvernanta Piete FinanciarePermanent contractRomania

  Société Générale Assurances -

   Specialist Guvernanta Piete Financiare Permanent contract|Romania|Banking operations processing Specialist Guvernanta Piete Financiare Romania Permanent contract Banking operations processing Misiune Responsabilitati:- Asigura suport pentru desfasurarea activitatii din perimetrul piete financiare prin:o reconcilierea tranzactiilor valutareo gestionarea si setarea contractelor specifice- Monitoriz...

   cu 1 zi în urmăneuvoo.com
   Vezi mai multe detalii

   Caut bonă în Timișoara - babysitting Timișoara

   Babysits - Timișoara, Județul Timiș

    Caut bonă în Timișoara pentru 2 copii, babysitting în Timișoara. Avem un business în horeca și cei mici vin cu noi în fiecare zi, dar ne dorim o persoană care să stea alături de noi, să-i țină ocupați, să se joace cu ei și să meargă în parc cu ei. Dădaca nu s-ar ocupa singura de cei mici, eu sunt cu ei tot timpul, dar am nevoie de o persoană care să le țină com..

    cu 3 zile în urmăneuvoo.com
    Vezi mai multe detalii

    Babysitter wanted in Floreşti (Cluj County) - babysitting Floreşti (Cluj County)

    Babysits - Florești, Județul Alba

     A babysitter wanted in Floreşti (Cluj County) for 1 child, babysitting in Floreşti (Cluj County). Salut, Am avea nevoie de o bona care sa stea cu copilul nostru de 2,5 ani, zilnic, de la ora 15:00 la 17:30. Tin sa mentionez ca singura responsabilitate este cea de a sta cu copilul si de a avea fel de fel de activitati cu acesta, nefiind nevoie sa se faca curatenie/sa se gateasca.

     cu 3 zile în urmăneuvoo.com
     Vezi mai multe detalii

     Babysitter wanted in Bucharest - babysitting Bucharest

     Babysits -

      A babysitter wanted in Bucharest for 1 child, babysitting in Bucharest. Bună! Sunt Maria, mama unui băiețel simpatic și cuminte de un an. Este foarte sociabil și îi place să se joace. Am nevoie ocazional de o persoană responsabilă în grija căreia să îl pot lăsa liniștită pe micuț. Ofer și cer seriozitate. ️

      cu 3 zile în urmăneuvoo.com
      Vezi mai multe detalii

      Housekeeper (guvernant/a) / Nave de croaziera pe fluvii/oceane

      AC Global Jobs -

       Responsibilitati Responsabil pentru urmatoarele sarcini legate de departamentul de intretinere a camerei: Stabilirea sarcinilor de serviciu pentru intregul personal de întreținere a camerei, precum și planificarea turelor de lucru Organizarea, gestionarea și motivarea intregului personal de întreținere a camerei. Implementarea si mentinerea standardelor si bugetelor companiei pentru departamentul...

       cu 3 zile în urmăneuvoo.com
       Vezi mai multe detalii

       Caut bonă în Işalniţa - babysitting Işalniţa

       Babysits - Ișalnița, Județul Dolj

        Caut bonă în Işalniţa pentru 1 copil, babysitting în Işalniţa. Căutăm o bona care să poată sta cu fetita noastra cateva ore pe zi (dupa amiaza/seara). Fetita are 2 ani si o luna ,este cumințică, singura problema ar fi cu mancarea, are nevoie de multa distragere pentru a termina porția.

        cu 2 zile în urmăneuvoo.com
        Vezi mai multe detalii

        Caut bonă în Cluj-Napoca - babysitting Cluj-Napoca

        Babysits - Județul Cluj

         Caut bonă în Cluj-Napoca pentru 1 copil, babysitting în Cluj-Napoca. Dorim o bona pentru fetita noastra Sofia, 1 an si 5 luni. Sofia vorbeste, umbla si intelege absolut totul. Asdar avem nevoie de o bona care sa inteleaga aceste simple lucruri si sa interactioneze cu Sofia ca si cu un copil mare.

         cu 2 zile în urmăneuvoo.com
         Vezi mai multe detalii

         Caut bonă în Bucuresti (București) - babysitting Bucuresti (București)

         Babysits -

          Caut bonă în Bucuresti (București) pentru 1 copil, babysitting în Bucuresti (București). Suntem o familie cu un copil de 2 anișori, cuminte și din când în când vrem să avem și noi un moment de respiro, căutăm o doamnă simpatică, calmă și răbdătoare și caldă sper să o și găsim aici ️ - Locația de babysitting preferată este: La familie.

          cu 1 zi în urmăneuvoo.com
          Vezi mai multe detalii
          Nou

          Caut bonă în Piatra Neamț - babysitting Piatra Neamț

          Babysits - Județul Neamț

           Caut bonă în Piatra Neamț pentru 1 copil, babysitting în Piatra Neamț. Yanni are 7 ani si jumătate si are o necesitate de atenție deosebită. Formăm o familie monoparentală, eu având nevoie de ajutor doar ocazional când trebuie să călătoresc, iar el merge la școală și afterschool.

           acum 5 oreneuvoo.com
           Vezi mai multe detalii

           Caut bonă în Tunari - babysitting Tunari

           Babysits - Tunari, Județul Dâmbovița

            Caut bonă în Tunari pentru 2 copii, babysitting în Tunari. Familia noastră are nevoie de o bonă pentru fetița noastră de 2 ani jumătate . Să se simtă confortabil cu animalele de companie și să ajute cu treburi casnice ușoare și de alimentația fetiței . Mai avem o fetiță nou născut și de ea mă voi ocupa în mare parte eu. Avem nevoie de luni până vineri 6-8..

            cu 3 zile în urmăneuvoo.com
            Vezi mai multe detalii

            Caut bonă în Floreșteni - babysitting Floreșteni

            Babysits - Floreșteni, Județul Gorj

             Caut bonă în Floreșteni pentru 3 copii, babysitting în Floreșteni. Am 3 copii,un baietel de 2,5 ani,si doua fete de 11 respectiv 13 ani.Fetele merg la scoala dupa amiaza de la ora 12.Am nevoie de o bona care sa stea cu baietelul de la ora 11.00 la ora 17.30.Fetele se descurca singure cu temele si celelalte.

             cu 3 zile în urmăneuvoo.com
             Vezi mai multe detalii

             Caut bonă în Sibiu - babysitting Sibiu

             Babysits - Județul Sibiu

              Caut bonă în Sibiu pentru 1 copil, babysitting în Sibiu. Suntem o familie formata din 3 persoane (mama, tata si o fetita de 1 ani si 3 luni) si o catelusa rasa bichon havanez blanda si foarte infensiva; Avem nevoie de o bona nefumatoare si de varsta care sa se ocupe de fetita noastra pe perioada cat suntem la lucru, adica sa fie disponibila cu program f..

              cu 3 zile în urmăneuvoo.com
              Vezi mai multe detalii

              Caut bonă în Chiraftei - babysitting Chiraftei

              Babysits - Chiraftei, Județul Galați

               Caut bonă în Chiraftei pentru 1 copil, babysitting în Chiraftei. bună ziua,suntem o familie liniștită,muncim în Elveția și căutăm pe cineva dispus să vină aici să stea cu fetița noastră de 1 an și 4 le vorbim în celor ce sunt sunt interesați. - Locația de babysitting preferată este: La familie.

               cu 3 zile în urmăneuvoo.com
               Vezi mai multe detalii

               Caut bonă în Iași - babysitting Iași

               Babysits - Județul Iași

                Caut bonă în Iași pentru 1 copil, babysitting în Iași. Sunt mamica unui baietel de un an si 5 luni. Caut o bona cu mult calm si rabdare care sa l supravegheze si cu care sa aiba activitati specifie varstei lui. Puiul meu e un mic explorator, foarte prietenos, cuminte si cu chef de joaca. De preferat o bona prin apropierea locatiei mele.

                cu 3 zile în urmăneuvoo.com
                Vezi mai multe detalii

                Caut bonă în București - babysitting București

                Babysits -

                 Caut bonă în București pentru 2 copii, babysitting în București. Avem nevoie de o bona care sa ia copiii de la școală la ora 17 și sa stea cu ei pana în jurul orei 19.30 în fiecare zi. De asemenea, bona va pregăti de mâncare pentru copiiisi le va calcă hăinuțele. În vacante și dacă copiii nu merg la școală din motive medicale, programul va fi de dimineata pana..

                 cu 3 zile în urmăneuvoo.com
                 Vezi mai multe detalii

                 Caut bonă în Dobroeşti - babysitting Dobroeşti

                 Babysits - Dobroești, Județul Ilfov

                  Caut bonă în Dobroeşti pentru 1 copil, babysitting în Dobroeşti. Avem nevoie de o persoană care să aibă grijă de copil 6 ani . De lăsat dimineață(8:30/9:00) la grădiniță de luat seara (17:30/17:45) și de rămas cu el peste noapte când soția este in tura de noapte . Eu vin acasă odată la 2 luni pt 2/3 săptămâni perioada in care am eu grijă de copil . Nu suntem pr..

                  cu 3 zile în urmăneuvoo.com
                  Vezi mai multe detalii

                  Caut bonă în Bucharest - babysitting Bucharest

                  Babysits -

                   Caut bonă în Bucharest pentru 1 copil, babysitting în Bucharest. Avem un băiețel de 4 ani. El trebuie să fie preluat de la grădiniță la ora 1 după-amiaza, apoi să-l ducă să se joace în locul de joacă de lângă parc timp de 1 sau 2 ore, după ce se întoarce acasă, pregătește cina la ora 5 și termină munca la ora 7. Vorbim engleza, multumesc.

                   cu 3 zile în urmăneuvoo.com
                   Vezi mai multe detalii

                   Caut bonă în Constanța - babysitting Constanța

                   Babysits - Județul Constanța

                    Caut bonă în Constanța pentru 1 copil, babysitting în Constanța. Buna caut bona pentru o fetita de 8 luni pe termen lung fara obligatii ! sa poata fi tot timpul cu noi daca as avea nevoie si pe timp de noapte program flexibil , 5 zile pe saptamana mai mult dupa amiaza la vara am mai mult nevoie dimineata si uneori seara fiecare ora, am nevoie intre 8-10 h pe zi

                    cu 3 zile în urmăneuvoo.com
                    Vezi mai multe detalii

                    Caut bonă în Bacău - babysitting Bacău

                    Babysits - Județul Bacău

                     Caut bonă în Bacău pentru 1 copil, babysitting în Bacău. Suntem o familie reală,cu aspirații,planuri de viitor ,reguli și multă veselie. Ne place mult să râdem ,sa ne jucam,sa interacțional cat mai mult cu cei din jurul nostru. Eu sunt tehnician auto,sotie a este responsabil mediu și introducerea date iar Ami,fata noastră de 3 ani,singura și cel mai de..

                     cu 3 zile în urmăneuvoo.com
                     Vezi mai multe detalii

                     Caut bonă în Valea Lupului - babysitting Valea Lupului

                     Babysits - Valea Lupului, Județul Bacău

                      Caut bonă în Valea Lupului pentru 1 copil, babysitting în Valea Lupului. Tatal 35 de ani, mama 34, baietel 2 ani. Tatal lucreaza de la domiciliu, deci va fi in permanenta acasa. Avem nevoie sa fie supravegheat copilul de la 8:30-9 am pana in jurul orei 13-13:30 cand merge la somn

                      cu 3 zile în urmăneuvoo.com
                      Vezi mai multe detalii

                      Caut bonă în Cluj-Napoca - babysitting Cluj-Napoca

                      Babysits - Județul Cluj

                       Caut bonă în Cluj-Napoca pentru 2 copii, babysitting în Cluj-Napoca. Familie cu 2 fetițe de 3 și 6 ani. Cea mare energica și curioasa , cea mică liniștita și iubitoare! Ca orice părinți avem nevoie ocazional de putina libertate fie in scop personal fie din motive de servici.

                       cu 3 zile în urmăneuvoo.com
                       Vezi mai multe detalii

                       Caut bonă în Bucuresti (București) - babysitting Bucuresti (București)

                       Babysits -

                        Caut bonă în Bucuresti (București) pentru 1 copil, babysitting în Bucuresti (București). Mamica a unui copil de 3,8 ani caut o persoana cu suflet frumos sa mearga cu el la gradinita 3-4 ore dimineata - Locația de babysitting preferată este: La familie.

                        cu 3 zile în urmăneuvoo.com
                        Vezi mai multe detalii

                        Data Management Officer- TraineeFixed term contractRomania

                        Société Générale Assurances -

                         Data Management Officer- Trainee Fixed term contract|Romania|Innovation / Project / Organization Data Management Officer- Trainee Romania Fixed term contract Innovation / Project / Organization Misiune Responsabilitati: Gestioneaza aspectele operationale referitoare la Guvernanta Datelor : inregistrare/ actualizare de informatii in aplicatiile dedicate, monitorizare, etc Urmareste rezvolvarea sol...

                         cu 3 zile în urmăneuvoo.com
                         Vezi mai multe detalii

                         Pagina: din 16 

                         Pagina următoare
                         Profesie
                         Tipul jobului
                         • Full time
                         • Part Time
                         Tipul contractului
                         • Sezonier
                         • Voluntariat
                         Ofertant
                         • Firma