Despre Oferte360

Oferte360 este un motor de căutare anunțuri din România. Datorită faptului că site-ul nostru este ușor de folosit, printr-o singură căutare, puteți gasi tot ceea ce vă interesează. Așadar, dacă sunteți în căutarea unei mașini, case, a unui loc de muncă, electronice sau decorațiuni pentru casă, atunci sunteți în locul potrivit. Acum, nu mai este necesar să vizitați toate website-urile pentru a efectua aceeași căutare de repetate ori. Dacă găsiți un anunț care vă interesează, trebuie doar să faceți click pe link și veți fi direcționat către anunțul integral, într-o fereastră nouă.

Pentru a economisi timp și pentru a fi la curent cu noile anunțuri adăugate, puteți crea gratuit alerte pe e-mail. Colectăm anunțuri zilnic și promitem să vă anunțăm de fiecare dată când găsim noi anunțuri care se potrivesc criteriilor selectate. Trebuie doar să efectuați o căutare, iar de restul, ne vom ocupa noi. Ne vom asigura că e-mailurile trimise corespund căutărilor dumneavoastră. Puteți alege frecvența alertelor, iar anularea acestora este simplă și se poate efectua în orice moment. De asemenea, pentru o gestionare mai rapidă și mai simplă a alertelor, vă puteți crea un cont de utilizator. Înregistrarea și utilizarea site-ului nostru sunt gratuite.

Vă rugăm să rețineți faptul că anunțurile sunt extrase în mod automat și din acest motiv nu putem garanta acuratețea acestora sau acuratețea conținutului site-urilor externe. Pentru orice întrebare sau nelămurire, vă rugăm să ne contactați. Sperăm ca serviciile noastre să vă fie de folos.

Contactați-ne:info@oferte360.ro

Adresa poștală: Rubrikk Technologies AS, Buftea Business Center, Strada Buftea nr 1, etaj 4, cod poștal: 400606.

Rubrikk Technologies AS este o filială a companieiRubrikk Group AScare deține site-uri similare și în alte țări: